Butiksstäd i Göteborg

Eco Clean erbjuder butiksstäd för alla typer av butiker i Göteborg, alltid efter kundens önskemål, öppettider och behov.En ren och fräsch butik ger en bättre helhetsupplevelse och bidrar till att få nöjda och återkommande kunder. I exempelvis livsmedelsbutiker är det extra viktigt med en ren butiksmiljö för att minimera spridning av bakterier och odörer samt ge ett fräscht och inbjudande intryck för besökaren. Utöver den regelbundna städningen kan vi även hjälpa till med allt från att vattna blommor till att diska eller tvätta gardiner och andra textilier. Vi utför även underhåll av kaffemaskiner och leverans av fruktkorgar med mera.

Nöjd kund-garanti

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig till din kontaktperson via e-post (eller till kontakt@ecocleangbg.se) så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontaktpersonen kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen gjorts för att gå igenom resultatet. Garantin gäller för städning enligt checklistan. Garantin gäller 48 timmar efter utförd städning.

Försäkring

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Även all vår personal är försäkrade till, från och under arbetet. Vår utrustning är godkänd för ändamålet och besiktigas regelbundet för att garantera personalens säkerhet.