Fasadtvätt

Eco Clean erbjuder fasadtvätt för både företag och privatpersoner i Göteborg. En ren fasad på fastigheten ger ett gott intryck och bidrar till att öka dess livslängd. Färgtillverkare rekommenderar exempelvis att man bör tvätta målade fasader regelbundet för att garanteras den livslängd som utlovas.

Vi rengör alla typer av fastigheter och alla typer av material, såsom trä, plåt, glas, betong, tegel och puts. Vi kan även tvätta rent staket, altaner och gångplattor samt klottersanera och behandla ytor med ytskikt som gör att klotter och smuts lättare går att avlägsna vid tvätt. Vi har kompetens och utrustning för att utföra fasadtvätt på hög höjd eller där det är svårt att komma åt. Pris för lift eller annan specialutrustning specificeras alltid i offerten.

Inför din fasadtvätt

Du behöver inte vara på plats när arbetet utförs, dock kan det vara bra att tänka på några saker inför fasadtvätten. Vi tar givetvis alltid hänsyn till miljön kring den aktuella fasaden när vi arbetar, men vill du ändå vara på den säkra sidan så täck över ömtåliga växter och liknande. Det kan även vara bra att göra följande inför arbetet:

  • Stäng alla fönster och dörrar.
  • Stäng alla ventiler som kan stängas från insidan.
  • Se till att vattenkranen som ska användas fungerar.
  • Flytta alla föremål som står intill fasaden, såsom amplar, blomkrukor, utemöbler, cyklar och stegar.
  • Dra in eventuella markiser.
  • Täck över trasiga elkontakter och andra lösa sladdar om så förekommer.
  • Flytta på bilar och andra fordon som står i närheten av fasaden.

Nöjd kund-garanti

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig till din kontaktperson via e-post (eller till kontakt@ecocleangbg.se) så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontaktpersonen kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen gjorts för att gå igenom resultatet. Garantin gäller för städning enligt checklistan. Garantin gäller 48 timmar efter utförd städning.

Försäkring

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Även all vår personal är försäkrade till, från och under arbetet. Vår utrustning är godkänd för ändamålet och besiktigas regelbundet för att garantera personalens säkerhet.