Flyttstäd i Göteborg

Eco Clean utför flyttstäd av alla typer av fastigheter för privatpersoner och företag i Göteborg. Hos oss kan du känna dig trygg med att flyttstädningen blir proffesionellt utförd och eventuell hyresvärd och hyresgäst blir nöjda. På så sätt kan du fokusera på allt annat som en flytt innebär.

Vi använder oss av Mäklarsamfundets riktlinjer och checklista när vi utför flyttstäd vilket gör att du som kund enkelt kan följa upp och kontrollera städningen. Vi lämnar alltid nöjd kund-garanti på flyttstäd och anser uppdraget vara slutfört endast när alla parter är nöjda med resultatet.

Nöjd kund-garanti

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig till din kontaktperson via e-post (eller till kontakt@ecocleangbg.se) så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontaktpersonen kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen gjorts för att gå igenom resultatet. Garantin gäller för städning enligt checklistan. Garantin gäller 48 timmar efter utförd städning.

Försäkring

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Även all vår personal är försäkrade till, från och under arbetet. Vår utrustning är godkänd för ändamålet och besiktigas regelbundet för att garantera personalens säkerhet.