Golvvård

Eco Clean utför underhåll och rengöring av alla typer av golv för privatpersoner och företag i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av golvvård och anpassar därför alltid metod och val av rengöringsmedel och ytskikt efter typ av golv och verksamhet. Får varje golv rätt behandling så kan vi vara mer effektiva vad gäller tid och pris. Vi utför golvvård på alla typer av golv och material, såsom linoleum, plast, sten, trä och betong.

Nöjd kund-garanti

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig till din kontaktperson via e-post (eller till kontakt@ecocleangbg.se) så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontaktpersonen kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen gjorts för att gå igenom resultatet. Garantin gäller för städning enligt checklistan. Garantin gäller 48 timmar efter utförd städning.

Försäkring

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Även all vår personal är försäkrade till, från och under arbetet. Vår utrustning är godkänd för ändamålet och besiktigas regelbundet för att garantera personalens säkerhet.