Trädgårdsskötsel

Känner du att du behöver hjälp med gräsklippning och trädgårdsskötsel i Göteborg? Kanske kan det vara så din tid och ork inte räcker till helt enkelt. Det är där vi på Eco Clean kommer in i bilden. Vår trädgårdstjänst låter dig njuta av en välskött och trevlig trädgård. Du slipper helt enkelt att hålla på med gräsklippning, ogräs och andra tunga sysslor.

Nöjd kund-garanti

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig till din kontaktperson via e-post (eller till kontakt@ecocleangbg.se) så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontaktpersonen kontaktar dig dagen efter (alt. efter helgen vid fredagsstädning) den första städningen gjorts för att gå igenom resultatet. Garantin gäller för städning enligt checklistan. Garantin gäller 48 timmar efter utförd städning.

Försäkring

Vi är försäkrade hos Länsförsäkringar med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring så att ni kan känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Även all vår personal är försäkrade till, från och under arbetet. Vår utrustning är godkänd för ändamålet och besiktigas regelbundet för att garantera personalens säkerhet.