Vi är Eco Clean

Eco Clean är en städfirma som utför alla typer av städning för företag i Göteborg. Eco Clean har funnits i branschsen ca 10 år. Idag är vi cirka 35 anställda på företaget.

Våra städtjänster

Vi utför bland annat kontorsstädning, butikstädning, flyttstädning och fönsterputs, men även mer specialiserat städ som exempelvis byggstädning, golvvård, storstädning och sanering. Med kunden i fokus och genom mångårig erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda städtjänster för att du alltid ska bli nöjd med din städservice! Tveka inte att fylla i vår offertförfrågan här på hemsidan för rådgivning och prisförslag!

En reko städfirma

Vi vill alltid ge våra kunder bästa tänkbara service i alla lägen, därför arbetar vi ständigt med att utveckla vår kvalitet och att göra oss ännu mer effektiva. För att du ska känna dig trygg med att anlita oss har vi alltid på alla våra tjänster, då vet du som kund att du får vad du betalar för. Vi specificerar även våra fakturor i största möjliga mån så att du som kund ska kund följa upp det som är avtalat. Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring vilket gör att du kan vara lugn om en olycka mot all förmodan skulle inträffa (Läs mer om våra försäkringar). Vi har professionell utrustning som alltid är besiktigad och godkänd för ändamålet. Alla våra medarbetare är försäkrade till, från och under arbetet.

Miljöarbete

Sedan flera år tillbaka arbetar vi endast med miljömärkta kemikalier utifrån en miljö- och kvalitetsplan, vilken vi ständigt utvecklar och förbättrar allt eftersom förändringar sker i branschen. Vi vill alltid vara i framkant vad gäller vårt miljöarbete, därför är vi ständigt på jakt efter nya produkter, redskap och arbetssätt som kan göra att vi kan erbjuda våra kunder en städning som är skonsammare för naturen.